Home‎ > ‎

interieuradvies

Wat houdt een interieuradvies in? Een interieuradvies bestaat uit een aantal onderdelen, je kunt kiezen voor het totale pakket of een gedeelte daarvan.
  1. kennismaking en beeldvorming;
    de interieurstyliste brengt een bezoek aan je woning om de ruimte(s) te bekijken en je wensen te bespreken. Tijdens dit gesprek brengt de interieurstyliste een mondeling advies uit en je ontvangt een document (met foto's) met de informatie die besproken is. Met dit advies kun je zelf verder, of je kunt kiezen voor uitgebreider advies zoals hieronder omschreven.
  2. visualisatie
    er wordt een gedetailleerde schaaltekening van de ruimte(s) gemaakt en de stylist visualiseert op papier een sfeerbeeld waarin kleuren, materialen en stijl aan bod komen. Een beschrijving van de ruimte(s) en de materialen maakt het beeld compleet. Ook wordt in de beschrijving een aantal suggesties gedaan betreffende winkels, meubelmakerijen e.d. die vallen binnen jou budget. Op dit moment heb je een goed beeld van het nieuwe interieur waarna je verdere beslissingen kunt nemen.
  3. shopping en planning
    de interieurstyliste inventariseert bij verschillende winkels, meubelmakerijen, aannemers om de nodige producten vervolgens te kunnen inkopen. Er wordt natuurlijk rekening gehouden met het budget. Vervolgens maakt de interieurstyliste een planning voor de af te leveren producten. Als alle producten zijn geleverd, komt de interieurstyliste langs om het beeld compleet te maken.
Na aanleiding van een vrijblijvend kennismakingsgesprek waarin je jou wensen naar voren brengt, maakt Interior Matters een offerte waarin de werkzaamheden en kosten beschreven staan.